Over ons | MDW Installatie Service

Bedrijfsauto-MDW-Installatie-ServiceMDW Installatie service is gespecialiseerd in al het voorkomende loodgieterwerk. Zowel de verwarming, het lood-, zink-, en dakwerk als sanitair en badkamer- montage. Verder verzorgt MDW Installatie service de ventilatie van een woning en geeft MDW Installatie service zijn klanten graag een deskundig advies voor hun wensen.

Veel klanten hebben de technische kennis niet. De klant vertrouwt erop dat de werkzaamheden naar de hoogste standaard uitgevoerd zullen worden.
Dit is van zeer groot belang voor ons.

MDW Installatie service is meer dan een oude loodgietersambacht.
Wij zijn uitgegroeid tot een organisatie die het installeren van uw nieuwe badkamer en/of toilet.

Een ergonomisch verantwoorde toiletruimte, waarbij kan worden gedacht aan een verhoogd toilet met eventuele steunen, of een doucheruimte met klapzitje en steunen kan eveneens door ons worden gerealiseerd.

MDW Installatie service heeft ervaren installateurs in dienst voor het vakkundig plaatsen van uw cv-ketel, radiatoren, convectoren, vloerverwarming, boilers en geiser. Uw gehele verwarming is bij ons in goede handen. U krijgt altijd een gedegen advies.

Is uw dak nog wel in goede staat? MDW Installatie service kan uw dak inspecteren, zodat eventuele lekkages worden voorkomen. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht om uw dak opnieuw te laten bedekken. Onze dakdekkers hebben veel ervaring met alle soorten dakbedekking.

Gezien de grote en brede keuze van materialen en apparatuur is het voor u wellicht lastig een keuze te maken. Daarom staat bij ons advies en voorlichting op de 1e plaats, uiteraard is dit geheel vrijblijvend.

WERKGEBIED:

MDW Installatie service opereert in omgeving Zuid-Holland / Voorne-Putten. Wij bieden onze service aan in de volgende gemeentes: Nissewaard, Spijkenisse, Hekelingen, Abbenbroek, Geervliet, Heenvliet, Oudenhoorn, Simonshaven, Zuidland, Hellevoetsluis, Nieuwenhoorn, Brielle, Vierpolders, Zwartewaal, Oostvoorne, Rockanje, Poortugaal, Rhoon en Barendrecht…

Offerte aanvragen

Bent u op zoek naar een vakkundige loodgieter?

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan...
Offerte aanvragen