Werkzaamheden

Bekijk onze diensten

Centrale verwarming

Uw installatie van A tot Z verzorgd !

MDW installatie service levert al jaren complete centrale-verwarmingsinstallaties, warm watersystemen, luchtverwarming, vloerverwarming, sfeerverwarming, ventilatiesystemen (warmteterugwinning), zonneboilers etc. voor woningen, bedrijfspanden en gebouwen, geheel afgestemd op uw situatie.

Cv-ketel vervanging:
De aanschaf van een nieuwe cv-ketel is vaak een keus voor een periode van plus minus 15 jaar. Juist daarom is het heel belangrijk dat u hierin geen verkeerde beslissing maakt. Het is van groot belang dat de nieuwe cv-ketel bij uw woonsituatie en wensen past.

Radiatoren:
Ook voor vervanging of aanschaf van radiatoren, modern, klassiek of design, bent u bij ons aan het juiste adres. In de showroom vindt u een uitgebreide selectie van de merken:Jaga, Vasco, Global en Radson. Overtuig u zelf van de vele mogelijkheden op gebied van model en kleur.

Cv-ketel
Wij plaatsen en onderhouden uw CV-installatie, maar geven u eerst gratis een deskundig advies. Welke ketel? Waar te plaatsen? In combinatie met wat voor radiatoren? Iedere toepassing is anders, dus meten is weten. Een nieuwe ketel wordt snel door ons geplaatst en natuurlijk onderhouden wij uw installatie graag en goed.

Onderhoud
MDW installatie service verzorgt ook het onderhoud van uw verwarming- en ventilatiesysteem. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid voor het afsluiten van een onderhoudsabonnement. Met een onderhoudsabonnement bent u verzekerd van periodieke inspectie en, indien nodig, reparatie van uw installatie(s). Professioneel onderhouden installaties gaan langer mee en leveren een beter rendement.

Centrale verwarming in Spijkenisse en omstreken laat u doen door MDW installatie service Hebt u nog vragen of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Laat dan gerust een berichtje achter via ons contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op en helpen u graag verder.

79 82

Bekijk onze portfolio

Gas water riolering

Uw leidingwerk van A tot Z verzorgd !

Gas
Op het gebied van gas verzorgen wij de aanleg, uitbreiding en het onderhoud van gasinstallaties ten behoeve van de Centrale Verwarmingsinstallaties, warmwatervoorzieningen, centrale-, lokale- en heteluchtverwarming en keukenaansluitingen.
Alle materialen die wij gebruiken zijn volgens NEN normen afgegeven en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Water
Voor aanleg van uw waterleidinginstallatie bent u bij MDW installatie service aan het juiste adres. Niet alleen het installatiewerk, maar ook het ontwerp en de technische berekeningen. U kunt er vanuit gaan dat u deskundig wordt geadviseerd over de installatie van uw keuze. Als gecertificeerd bedrijf leeft MDW installatie service vanzelfsprekend alle voorschriften nauwkeurig na. U bent dus altijd gegarandeerd van de benodigde goedkeuringen voor uw installatie.

Riolering
Voor aanleg en het onderhouden van diverse rioleringssystemen, zowel binnen als buitenriolering en de afvoer van hemelwater. Tijdens de aanleg zorgen wij ervoor dat de buizen goed gebeugeld worden aan de fundering. Daarnaast kunt u bij ons terecht wanneer u problemen heeft met uw riolering cq. afvoer.

Gas,water en Riool in Spijkenisse en omstreken laat u doen door MDW installatie service Hebt u nog vragen of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Laat dan gerust een berichtje achter via ons contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op en helpen u graag verder.

80

Bekijk onze portfolio

Dak Lood  Zinkwerk

Uw dak van A tot Z verzorgd!

Wilt u uw Dak of goot laten vervangen? Dan bent u bij MDW installatie service aan het juiste adres. MDW installatie service heeft jarenlange ervaring met het vervanging, reparatie en onderhoud van dakbedekking. Of u nu een pannendak of een plat dak heeft, bij ons bent u aan het juiste adres. Maar daar houdt onze service niet op.

U kunt bij ons terecht voor alle denkbare activiteiten op of onder uw dak. Wij kunnen alle soorten zink, lood en koperwerken uitvoeren zoals goten, hemelwaterafvoeren daklijsten, roevenkappen, lichtramen, bekleden van dakkapellen, erkers e.d.

Dak, lood en zink in Spijkenisse en omstreken laat u doen door MDW installatie service Hebt u nog vragen of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Laat dan gerust een berichtje achter via ons contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op en helpen u graag verder.

51 49

Bekijk onze portfolio

Sanitair Badkamer Montage

Uw badkamer van A tot Z verzorgd !

Wilt u uw badkamer laten vervangen/renoveren of misschien wel een extra badkamer in uw huis laten plaatsen? Dan bent u bij MDW installatie service aan het juiste adres. Wij kunnen een compleet nieuwe badkamer plaatsen of uw bestaande badkamer verbouwen of renoveren.

MDW installatie service verzorgt badkamers van A tot Z. Van het ontwerp tot het schilderwerk, van de elektra tot het betegelen: u kunt ervoor bij ons terecht. Hebt u een klus aan uw badkamer, dan komen wij altijd eerst bij u langs om de situatie op te nemen en uw wensen te inventariseren. Vervolgens kunnen wij u een offerte op maat aanbieden. Gaan wij voor u aan de slag, dan kunt u behalve op een kwalitatief hoogstaand eindresultaat ook rekenen op goed overleg en afstemming op uw wensen.

Een sanitair en badkamer montage in Spijkenisse en omstreken laat u doen door MDW installatie service Hebt u nog vragen of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Laat dan gerust een berichtje achter via ons contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op en helpen u graag verder.

23 24

Bekijk onze portfolio

Zonnepanelen

Uw zonnepaneel op dak van A tot Z verzorgd !

Bent u op zoek naar een zonnepaneel, bijvoorbeeld omdat u graag maximaal gebruik wilt maken van het licht dat de zon uitstraalt? Zet het licht om in elektriciteit, zodat u uw televisie, koelkast of zelfs wasmachine in kunt schakelen. U kunt uw eigen energie opwekken, zodat u minder afhankelijk bent van de energie van uw elektriciteitsleverancier. U kunt bovendien flink op de kosten besparen, aangezien u minder energie af hoeft te nemen, of u dat zelfs terug kunt gaan leveren aan het elektriciteitsnet.

Zonnepanelen in Spijkenisse en omstreken laat u doen door MDW installatie service Hebt u nog vragen of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Laat dan gerust een berichtje achter via ons contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op en helpen u graag verder.

zonne-1 zonne-2

Bekijk onze portfolio

Afzuig Ventilatie

Afzuig Ventilatie
In een woning van de woonomgeving is goed ventileren zeer belangrijk. Door de verbeterde Isolatie wordt de natuurlijke ventilatie steeds minder. Mensen brengen steeds meer tijd binnenshuis door. Een goede luchtkwaliteit in de woning wordt daarom steeds belangrijker voor de gezondheid.. Ventileren voorkomt dat de lucht in de woning te vochtig wordt. Vocht veroorzaakt allerlei problemen, zoals natte plekken op muren, houtrot en schimmelvorming. Een vochtige woning voelt bovendien koud aan en is een pleisterplaats van ongedierte. Door te ventileren met ventilatiesystemen (ventilatie afzuiging) wordt de woning ook gezuiverd van schadelijke stoffen die zich in de lucht ophopen.

Ventilatie afzuiging systemen
De woningen zijn sinds Jaren ’70 bijna allemaal voorzien van mechanische ventilatie. Deze ventilatiesystemen worden vaak snel vergeten welke belangrijke functie ze hebben op het binnenklimaat . Deze ventilatie systemen draaien veelal 24 uur / per dag en verbruiken daarom het gehele jaar energie. Goed onderhouden en tijdig vervangen van ventilatiesystemen door een veel zuiniger ventilatie afzuiging systeem kan u veel energie kosten besparen.

De Itho CVE ECO RFT is een centrale ventilatie-eenheid die tot wel 83% minder energie verbruikt dan vergelijkbare producten, terwijl de aanschafprijs wel heel gewoon blijft. Bovendien is de CVE ECO RFT eenvoudig en overal in huis te bedienen met de draadloze regelaars. En ontwikkeld door Itho Daalderop: dé specialist op het gebied van comfortabele, energiezuinige ventilatiesystemen.
• Verbruikt tot 83% minder energie dan vergelijkbare producten
• Lagere installatiekosten bij toepassing van draadloze bediening
• Bediening mogelijk vanuit de keuken en de badkamer met RF-regelaar

MDW# installatie service kunt u hierbij helpen met zeer gunstige prijzen voor het uitvoeren van onderhoud aan uw ventilatie box en hebben wij een zeer scherpe prijs voor vervanging van uw oude ventilatie afzuig box.
Nieuw: BaseFlow ventilatiesysteem
BaseFlow is een automatisch vraaggestuurd systeem gebaseerd op natuurlijke luchttoevoer in de verblijfsruimtes en mechanische luchtafvoer in de natte ruimtes. In de woonkamer wordt een 230 V gevoede CO2-sensor geplaatst die de CO2-concentratie in de woonkamer meet en dit door middel van RF-communicatie doorgeeft aan de ventilatie-unit (type CVE). De hoeveelheid ventilatie is afhankelijk van de hoogte van de gemeten CO2-concentratie.

Uitvoeringsmogelijkheden BaseFlow
Voor woningen en appartementen wordt BaseFlow geleverd als een basispakket met een RF CO2-sensor voor in de woonkamer en een specifieke RF-bediening met afwezigheidsstand (BaseFlow opbouw). Voor woningen met 1 ruimte wordt BaseFlow geleverd met een in de CVE in te bouwen CO2-sensor en CO2-optieprint en een specifieke RF-bediening met afwezigheidsstand (BaseFlow inbouw).

Extra Opties
Het BaseFlow systeem is optioneel uit te breiden met diverse RF sensoren. Zo kan er een batterij gevoede RF-vochtsensor voor de badkamer worden toegevoegd, waardoor er automatisch meer geventileerd wordt als de luchtvochtigheid daar oploopt. Tevens kan een RF-bewegingsmelder in het toilet geplaatst worden die op basis van aanwezigheidsdetectie de ventilatie tijdelijk verhoogt. Tenslotte is het mogelijk andere verblijfsruimten dan de woonkamer van aanvullende RF CO2-sensoren te voorzien.

iso iso2

Bekijk onze portfolio
Offerte aanvragen

Bent u op zoek naar een vakkundige loodgieter?

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan...
Offerte aanvragen